Een laminaatvloer kan niet zonder ondervloer. Deze vloer is onzichtbaar maar bovendien onmisbaar, en dat merken consumenten pas wanneer ze onverhoopt besluiten dat een ondervloer niet nodig is. Hun woongenot wordt dan vaak flink aangetast door geluidsoverlast die eenvoudig had kunnen worden voorkomen. De keuze voor de juiste ondervloer zorgt bovendien voor een extra lange levensduur van de laminaatvloer. Informeer bij de verkoopadviseurs naar de juiste ondervloer voor uw vloer.

VERSCHILLENDE SOORTEN

Een ondervloer is een goede basis voor laminaat of andere vloeren. Een ondervloer dempt het geluid en zorgt bovendien voor een zo egaal mogelijk oppervlak. Daarbij heeft ondervloer een isolerende werking. De standaard ondervloer is twee à drie millimeter dik. Gelasta biedt ondervloeren die bijzonder geschikt zijn voor vloerverwarming, maar ook met certificaten voor wat betreft geluidsdemping. Letterlijk en figuurlijk een prettig gevoel! Ook levert Gelasta 7mm groene platen.

EXTRA GELUIDSDEMPEND

Op zoek naar nóg meer rust? Kies dan voor extra geluidsdempende ondervloeren van 21dB. Deze ondervloer is zeer aan te raden in flats en op bovenverdiepingen. Een ondervloer onder uw laminaat vergroot het woongenot. Ondervloeren van Gelasta zijn isolerend, geluidsdempend en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Voorbeelden van ondervloeren:

Basic

alufoam-ondervloer-2

Heatfoil

GESCHIKTVOORVLOERKOELINGENVERWARMINGENTNOTUV

Soundblock

download

Greenfelt

greenfelt-480x658